Pauler utca 5. (a posta mellett)
Szerda-Péntek: nyitva 12-21 h
Életünk és gondolkodásunk
A nagyszüleink mindig a tisztességre tanítottak bennünket. Halk, remegő hangú, kis mondataik máig bennünk élnek és messzire repítenek bennünket.
Egy kézműves kereskedőnek, aki saját maga állítja elő a házi termékeit teljesen más gondolkodásának kell lennie. Nagyon kell szeretnie amit csinál, kell szeretnie az embereket!
Nekünk a jó kiszolgálás az egyik alappillérünk, ami azzal kezdődik, hogy köszönünk a vendégeknek, megkérdezzük, hogy van, és szép napot kívánunk neki, amikor elmegy!
A mi generációnk feladata, hogy változtassunk a korábbi mentalitáson. Magyarországon sokáig keserűség és szomorúság jellemezte az emberek hangulatát, akkor is, amikor bementek egy boltba. Ezen mi mindenképpen változtatni akartunk! Itt a Nagymama Házi Boltjában a mosoly elengedhetetlen.
Ennek is köszönhetően a vendégkörünk hetven-nyolcvan százaléka visszajáró. Igy egyre jobban megismerjük őket, egyre több mindenről lehet beszélgetni.
De nem csak a vásárlókkal ilyen a kapcsolatunk, hanem egymással is. Törekszünk arra, hogy minden kolléga jól érezze magát itt, mert akkor tudnak pozitív energiát átadni a vendégeknek.
Ugyanilyen fontos számunkra a minőség megtartása, talán mondhatnám úgy is, hogy az egyik legfontosabb, hogy boldog vásárlókat lássunk. Az, hogy jó úton járunk, mutatja, hogy sok ember szívügye lett A Nagymama Házi Boltja!
Nagymamám mondta mindig: "Az emberi szervezet éjszaka pihen, viszont ha ehelyett dolgozik, az áldozat!" A kézművesség alapvetően az odafigyelésben rejlik. Ezekkel az eljárásokkal és alapanyagokkal, amikkel mi dolgozunk, nem is engedhetjük meg magunknak, hogy ne így csináljuk.
Nem használunk adalékanyagokat, mert gondolkodásunkkal nem lenne összeegyeztethető! Ha nem tudnánk sehol hozzájutni magas minőségű alapanyagokhoz, biztosan nem csinálnánk több mint 20 éve a Nagymama Házi Boltját. És ez nem dogma, hanem ebben a szellemiségben szocializálódtunk!
Minőséget akarunk adni az embereknek, amihez értelemszerűen fontos, hogy az alapanyagokat kik, hogyan, milyen szellemiséggel állítják elő.
Ami ma sokaknak furcsának tűnik, hogy miért nem próbálja egy gazda szintetikus anyagokkal optimalizálni a természetes folyamatokat, az évezredekig magától értetődő volt: tömegtermelési, gazdasági szempontok szolgálatában, felborítva a természet komplex és érzékeny egyensúlyát, nem kockáztathatjuk a táplálékunk forrásainak tisztaságát és fenntarthatóságát.
Mindez tehát egyfajta tudatosan újjáépített személyiséghez és bizalomhoz vezet, ami nekünk alapvető fontosságú, hiszen felelősek vagyunk azért, amit leteszünk az emberek elé az asztalra.
Pauler utca 5. (a posta mellett)
Szerda-Péntek: nyitva 12-21 h