Kezdőlap Rólunk Híreink Szolgáltatásaink Termékeink Galéria Üzleteink

 

Az oldal feljesztés alatt...

Rólunk

Családi vállalkozásunk 2003-ban indult a VIII. kerületben egy zöldséges pavilonban. Folyamatos kemény munkával fejlesztve önmagunkat és üzleteinket jutottunk el 2005-ben a jelenleg is székhelyünként szolgáló I. kerület Pauler utcába, ahol zöldségkínálatunk mellett a vidék igazi házias ételeit kínáljuk vásárlóinknak.

Filozófiánk

A célunk az, hogy kialakítsunk magunk körül egy olyan közösséget, akik szeretik a hagyományos módon készült ételeket, melyre még gyermekkorukból emlékeznek. Azokra az izgalmas és finom ízekre, melyet a nagyszüleik házában tapasztaltak meg először.

Ezek a termékek egészen más kategóriát képviselnek, mint amilyeneket az áruházak polcain lehet találni. Hisszük és tudjuk, hogy finomat és jót csak kiváló alapanyagokból lehet készíteni. Mi erre helyezzük a hangsúlyt.

Nagyszüleink még tudták, hogy kell igazán jól elkészíteni az ételeket. A mai rohanó világban ennek a fontossága csökkent. Pedig nem szabadna elfeledkeznünk arról, hogy abból vagyunk, amit elfogyasztunk.

Azon dolgozunk, hogy az emberek felismerjék, hogy az iparilag készült ételek sokszor minőségileg kifogásolhatóak. Ez azonban a profit reményében bizonyos cégeket nem foglalkoztat.

Mi odafigyelünk arra, hogy a hagyományosan készült termékek jussanak el Önökhöz. Pl. a sonkáink nem gyorspácoltak, hanem a hagyományos módón sóban érlelik és füstölik őket.

Ez a cél vezérelt minket, amikor létrehoztuk a boltunkat.

A kezdetektől arra törekszünk, hogy szakmailag minél többet nyújtsunk, még akkor is, ha esetleg ezzel jelenleg meglévő igények előtt járunk.

Társadalmi szerepvállalás

Csak egy család vagyunk a sok közül. Az életünk iránymutató alapgondolatai a természet működési rendjéből táplálkoznak és függetlenek a természet rendjétől elrugaszkodott emberi gondolkodástól.

Szeretjük a természetet! Nekem úgy tanította nagypapám, hogy amelyik vízből a ló iszik, abból nyugodtan az ember is ihat. Ma már kevesen tartanak lovakat, a patakokból elúsztak a halak, a víz szennyezett. A ma élő ember olyan mértékben rombolja a természetét, hogy nem képes megfelelően tovább örökíteni a tudást: hogyan lehet és kell együtt élni a természettel.

A Nagymama Házi Boltjában a megvásárolt termékeket újrahasznosítható zacskókba tesszük a vásárlóinknak, a dobozaink és egyéb tisztítószereink mind a környezet védelmét próbálják szem előtt tartani, amennyire a bürokrácia engedi.

Sajnos annak idején sok előírás még nem a környezettudatosság jegyében lett megalkotva, de bízunk benne, hogy hamarosan ezen a területen belül is fejlődni fog a világ.

Rólunk megjelent újságcikkek, interjúk

Nők Lapja Café: Semmiből a legjobb csemegebolt

Business & Café: Falusias luxus az első kerületben? Vidéki prémium élelmiszerek a Nagymamától!

Hétköznapi Hősnők: Ízek, imák, szerelmek - egy csepp vidék a belváros szívében.

YouTube videó

 
A Nagymama Házi Boltja     Cím: 1011 Budapest, I. kerület, Pauler utca 5. (a Posta mellett)      Telefon: 36-1-202-73-93
Nyitvatartás Facebook oldalunk
Hétfő: zárva
Kedd-Péntek: 10-19 h
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Friss híreinket
és ajánlatainkat
kövesse folyamatosan itt:
A Nagymama Házi Boltja Facebook oldalán